Aktuelnosti

Neutralizator geopatogenih i drugih štetnih zračenjaIRIS NEUTRALIZATOR je stabilizator zdravlja, poboljšava imunitet organizma, utiče na brzo ozdravljenje i revitalizaciju bolesnika, obezbjeđuje dobar san i kvalitetan odmor.

Depresija je toliko raširena da je neki psiholozi nazivaju prehladom emocionalnih poremećaja.
Ako ste u depresiji niste sami. Niti treba dopustiti depresiji da upravlja vašim životom.

Depresija je moderna bolest današnjice i veoma često nismo u stanju da joj se odupremo. Upravo zbog toga moramo promjeniti način razmišljanja, a kako bi mogli uživati i svakom trenutku života i kako ne bi potonuli pri svakom problemu koji nam stane na put, piše Mind body green.

Riječi koje koristimo prilikom govora mogu da budu mnogo moćnije nego što i možete da zamislite.Pokušajte da riječima promijenite situaciju u kojoj se nalazite, a ne da je opišete. Kao prvo, sljedeći put kada vas neko pita “kako ste?” probajte da odgovorite sa: “Divno!”

Znate li da godišnje od depresije oboli 19 miliona odraslih osoba širom svijeta?Depresija spada u skupinu poremećaja karakteriziranih kao poremećaji raspoloženja (unipolarni poremećaj). To je teško psiho-fizičko stanje praćeno raznim nuspojavama i popratnim efektima.

Kontakt

Austrija
2,17 €/min
Njemačka
1,99 €/min
Švajcarska
4,23 SFR/min
Švedska
30,00 SEK/min
Iz drugih država
po cijeni operatora iz Vaše države
 

Prijatelji
Počiteljski sirup
IniBook - Shop My Book

Mjesečeve mijene

Trenutne pozicije planeta