Aktuelnosti

Neutralizator geopatogenih i drugih štetnih zračenjaIRIS NEUTRALIZATOR je stabilizator zdravlja, poboljšava imunitet organizma, utiče na brzo ozdravljenje i revitalizaciju bolesnika, obezbjeđuje dobar san i kvalitetan odmor.IRIS NEUTRALIZATOR JE VAŠA TRAJNA ZAŠTITA I SIGURNOST!
Naša preporuka:
Sa punim povjerenjem primjenite zaštitu IRIS NEUTRALIZATOR-a u svome stanu, kući, uredu, jer to je idealan kompabilitet tehničkih modaliteta i zaštitnih aktivnih simbola. Ploča IRIS je rezultat naučnih dostignuća i empirijskih selektivnih eksperimenata, te tako modificirana predstavlja savršen uređaj koji spada u red najboljih u svijetu poznatih uređaja ove vrste.
IRIS NEUTRALIZATOR je uređaj koji na svakom mjestu, u bilo kojoj prostoriji ili otvorenom prostoru, savršeno, mijenjajući valnu karakteristiku zračenja, NEUTRALIZIRA SVA ŠTETNA ZRAČENJA, od podzemnih vodenih tokova, tehnička zračenja od TV-a, računara, trafo stanica, dalekovoda, kao i sva štetna apstraktna zračenja kao i zračenja magijskog porijekla.
IRIS NEUTRALIZATOR je uređaj poznat u svijetu koji svojim djelovanjem nuzprodukuje GEOMATIČNA ZRAČENJA ( dobra, pozitivna zračenja ) koja u djelatnoj zoni stvaraju idealne uslove za brzu rehabilitaciju bolesnih i za održavanje dobrog psihofizičkog stanja ljudi.
IRIS NEUTRALIZATOR obezbjeđuje dobar i miran san, on je siguran korektor i čuvar vašeg zdravlja, ne troši energiju, ne kvari se, trajnost funkcije neograničena.
Autor IRIS NEUTRALIZATORA je ing. Bruno Konopek. IRIS NEUTRALIZATOR je autorski zaštićen, a prvu javnu prezentaciju je imao na manifestaciji ''Bionika'' 1990. god. u Zagrebu, koja je održana u organizaciji ''Hrvatskog akademskog društva istraživača graničnih područja znanosti''.IRIS NEUTRALIZATOR je bio zapažen i visoko ocijenjen od brojnih eminentnih akademski obrazovanih internacionalnih aktivnih alternativaca.

KAKO SE MANIFESTUJU ŠTETNA ZRAČENJA NA VAŠ ORGANIZAM?
Najčešće smetnje i oboljenja koja se javljaju u početnoj fazi uticaja štetnih zračenja su:

- jutarnji umor
- loše spavanje
- glavobolje i nesvjestice
- pojačane neuroze
- slabo pamćenje i koncentracija
- hladne ruke i noge
- bezvoljnost, razdražljivost


U kasnijoj fazi:

- kardiovaskularna oboljenja
- oboljenja unutrašnjih organa
- maligna oboljenja
- oboljenja krvnih sudova
- poremećena funkcija žlijezda sa unutrašnjim lučenjem
- niz drugih oboljenja


Dugogodišnja iskustva korisnika IRIS – NEUTRALIZATOR-a daju odlične rezultate, i rješenja za brojne zdravstvene probleme.
Mnogi pacijenti uz pravilnu primjenu propisane terapije, bilo od zvanične ili alternativne medicine nisu postigli željeni efekat, upravo zbog boravka (prvenstveno spavaćeg kreveta) u zoni nekog od štetnih zračenja. Štetna zračenja eliminiraju djelotvornost lijekova, trava, kristala, a uzrok nastanka svih bolesti u 70 % slučajeva su negativni uticaji štetnih zračenja na imunološki sistem. Moguće su i blokade energetskog sistema živog organizma, što ima za posljedicu bolest.
TIPOVI IRIS NEUTRALIZATOR-a:
IRIS 4 (220x220 mm)
Djeluje na površinu od 30 m2 geomatično, a na 50 m2 netralizirajuće.
Postavka ploče je veoma jednostavna. Položi se na pod, lice ploče okrenuto prema dole. Između ploče i poda postavite bijeli papir ili tanji karton.
Ploča se može staviti ispod prostirača, kreveta, komode. Strelicu na poleđini ploče koja označava sjever, usmjeriti u pravcu sjevera, pomoću kompasa (busole). Pomoću ljepljive trake zalijepite ploču za pod (sa 2-3 trake) da se prilikom hodanja ili čiščenja ne bi pomjerila. Ploču je najbolje postaviti na prirodne podloge, kao što je npr. parket, a ako to nije slučaj u vašem stanu, kući ili uredu, svakako stavite tanji karton između ploče i poda. Možete staviti ploču u sredinu prostorije da zaštitite cijelu prostoriju.
IRIS 3 (155x155 mm)
Djeluje na površinu od 16 m2 geomatično, a na 26 m2 neutralizirajuće.
Postavlja se isto kao i IRIS 4, ali za manje prostorije.
IRIS 1 (75x75 mm)
Djeluje kao lična zaštita korisnika protiv svih direktnih štetnih zračenja, posebno zračenja računara i TV-a. Stavlja se u prednji džep košulje, bluze, sakoa ili kaputa, okrenuta licem u pravcu suprotnom od tijela i da ispis IRIS koji se nalazi na dnu ploče, bude pozicioniran dole. Može se nositi i u tašni, tako da je ploča okrenuta licem u pravcu suprotnom od tijela i da ispis IRIS koji se nalazi na dnu ploče, bude pozicioniran dole.

VRŠIMO DETEKCIJU I OTKLANJANJE GEOPATOGENIH I DRUGIH ŠTETNIH ZRAČENJA U VAŠIM STANOVIMA, KUĆAMA, UREDIMA!
Cijene: (za područje BiH)
IRIS 4 - 110 KM
IRIS 3 - 70 KM
IRIS 1 - 40 KM
Pregled stana: 50 KM

Kontakt telefon 061 106 830

Kontakt

Austrija
2,17 €/min
Njemačka
1,99 €/min
Švajcarska
4,23 SFR/min
Švedska
30,00 SEK/min
Iz drugih država
po cijeni operatora iz Vaše države
 

Prijatelji
Počiteljski sirup
IniBook - Shop My Book

Mjesečeve mijene

Trenutne pozicije planeta