Lunarni dani

Ovo je dan pasivnosti i mudrosti  i proročanstva. Treba se skoncentrisati na svoj unutrašnji mir.Dan je dobro provesti u usamljenosti i razmišljanju ,po mogućnosti u prirodi,pored vode.

Ne preporučuje se danas nigdje žuriti .Danas se uključuju više psihičke sile kao što su levitacija,telekineza,vidovitost .To se može uključiti nesvjesno  i  ispoljavati spontano.Zato je dobro iskoristiti dan za rad s psihičkim energijama ,posebno oni koji su se time ranije  bavili .Treba vježbati odgovarajuće vježbe.Ukoliko s e pojavi fenomen super sluha,morate piti pažljivi ,jer to može biti znak od vaše zavisnosti od tamnih sila.Danas slušajte svoju intuiciju i pratite šta vam ona kaže i na šta ukazuje.Dan je dobar za gradnje stambenih objekata .Ne treba počinjati novo,dovršavajte započeto. Danas je dobro očistiti se od negativa i duhovnih i fizičkih.Zato je dobro ograničiti se u ishrani .Mogući manji problemi sa nogama i bedrima.
Snovi koji se sanjaju  su ostvarlivi i pokazuju na put duhovnog  progresa.Ako sanjate  negativne snove  i koji upozorava na negativne sile savjet je kada se probudite  da tri puta izgovorite „Kuda noć, tuda i san“.Poslije toga otvorite česmu i nagnite se na mlaz vode.Voda ce isprati san zajedno sa vodom .Kamen koji je danas poželjno nositi je mačije oko  ili tigrova šara. Djeca koja se rode na ovaj dan će biti lijepa i pametna.

Kontakt

Austrija
2,17 €/min
Njemačka
1,99 €/min
Švajcarska
4,23 SFR/min
Švedska
30,00 SEK/min
Iz drugih država
po cijeni operatora iz Vaše države
 

Prijatelji
Počiteljski sirup
IniBook - Shop My Book

Mjesečeve mijene

Trenutne pozicije planeta