Zanimljivosti

Jedna Kineska firma procjenila je da su osobe rođene u znaku Škorpije i Djevice previše ćudljive i kritične, zbog čega nisu podobne za posao dok su Jarčevi, Ribe i Vage dobrodošli.

Ovaj neobičan oglas za posao postavila je na oglasnoj tabli univerziteta u gradu Vuhuan kompanija za učenje engleskog jezika izazvavši burne reakcije javnosti.Ne zelimo Škorpije ili Djevice, dok će Jarčevi, Ribe i Vage imati prioritet - navodi se u oglasu.
Lokalni mediji prenose izjavu zaposlene u neimenovanoj kompaniji koja je rekla da je istraživala horoskop i da je otkrila da Škorpije imaju snažne ličnosti i ćudljive su dok su osobe u znaku Djevice previše kritički nastrojene i ne zadržavaju se duže na jednom poslu.
Zaposlila sam ljude koji su rođeni u ta dva horospokspa znaka i oni su se ili svađali sa kolegama ili nisu mogli dugo da ostanu na poslu - rekla je žena predstavljena samo kao Ksija.U izveštajima se ne navodi zašto su druga tri znaka bolja za mesto profesora i činovnika.Ovo nije prvi slučaj da horoskop utiče na poslodavce. U istom gradu jedna studentkinja, rođena u znaku Raka, pokušala je pre nekoliko meseci da se zaposli u kompaniji koja organizuje venčanja ali je odbijena zbog toga što su "Vodolije i Škorpije pogodnije za posao".Izvor: Tanjug

Kontakt

Austrija
2,17 €/min
Njemačka
1,99 €/min
Švajcarska
4,23 SFR/min
Švedska
30,00 SEK/min
Iz drugih država
po cijeni operatora iz Vaše države
 

Prijatelji
Počiteljski sirup
IniBook - Shop My Book

Mjesečeve mijene

Trenutne pozicije planeta