Indijski horoskop


Autor: Mariota Vlaisavljević     

Indijski horoskop važi za mnogo tačniji od zapadnog horoskopa. Otkrivamo vam kako su pripadnici ove drevne nacije računali i određivali karaktere ljudi.


Indijski horoskop je tačniji od zapadnog, jer se pomera tačka precesije unazad za 23 stepena i podznak se pomera. U zapadnom horoskopu se ne uzima u obzir tačka precesije i ne uzima se obzir činjenica da se položaj Zemlje potpuno razlikuje od položaja pre nekoliko hiljada godina

MESHA (Jarac, 15. 4. – 15. 5.) – AMBICIJA
Jaka mentalna snaga pomaže da uspešno ostvarite sve zamisli, ambiciozni ste i nikada ne popuštate. Izraženi smisao za inicijativu gura vas među vođe, ali privlači vas blještavilo pa padate na najnovije trendove. U ljubavi se ne libite da uzmete stvar u svoje ruke, a s vremenom postajete verni.

VRISHABHA (Bik, 16. 5. – 16. 6.) – VELIKO SRCE
Ovo je znak komunikativnosti i umetnosti izražavanja u javnosti. Ne volite nemar i površnost. U odnosima s drugima ste oprezni i ne volite preveliku bliskost dok ne steknete poverenje. Puni ste ljubavi i važite za osobu velikog srca, pa stalno čeznete za romantikom. Jedan ste od najvernijih partnera osobi koja vas voli.

MITHUNA (Savez, 17. 6. – 16. 7.) – HUMOR
Vi predstavljate znak koji sve može dovesti u pitanje. Mozak vam radi sto na sat, a vaše sposobnosti prilagođavanja su beskrajne. Vaša najjača odlika je humor, a najčešće ga koristite kada želite nekoga da zavedete. Neodoljivi ste i volite kada suprotni pol ludi za vama.

KATAKA (Rak, 17. 7. – 17. 8.) - OSETLJIVOST
Ovim znakom vlada Mesec. Osetljivi ste i tajanstveni. Vezani ste za svoje korene i najvažnija vam je porodica, a prijatelje pomno birate. Strah vas je da ćete biti ostavljeni, posebno od partnera. U ljubavi ste intuitivni i volite više naslutiti osećanja voljene osobe nego da vam ona prizna svoju strast.

SIMHA (Lav, 18. 8. – 17. 9.) – NEPOPUSTLJIVOST
Volite raskoš i užitke. Spolja delujete grubo, kao osoba nagla u ophođenju s drugima, ali ste i odani. Za vas je novac srž borbe i ne posustajete u bitki dok ne pobedite. Ponosni ste i ne podnosite ravnodušnost. Šarmantni ste, ali ne i previše verni.

KANYA (Gospođica, 18. 9. – 17. 10.) – SLEDITE SVOJU MISIJU
Ljubitelj ste čitanja knjiga u želji da steknete znanja koja odgovaraju vašim ambicijama. Strogi ste i vaša svakodnevica je organizovana "pod konac". Uvek ste tačni i nepogrešivo sledite svoju zacrtanu misiju. Vrlo ste osetljivi i ne trpite neveru. Smatrate da zajednički život treba krunisati brakom koji se zasniva na odanosti.

TULA (Vaga, 18. 10. – 16. 11.) – PRIVRŽENOST
Jako ste društveni, uvek okruženi prijateljima. Ovo je znak simbol privrženosti pa ne podnosite prekide, kakvi god oni bili. Jako ste humani i ne vidite zamke koje vam mogu postaviti oni koji traže samo nekoliko ugodnih trenutaka u vašem društvu.

VRISCHIKA (Škorpija, 17. 11. – 16. 12.) – VODENA STRUJA
Vašim znakom vlada bog Šiva koji uništava da bi bolje gradio. Poput vodene struje i vi ste neprestano u pokretu, ali nitko ne poznaje dubinu vaše duše. Naizgled ste oholi, ali zapravo ste vrlo ponizni. Ne želite pokazivati osećanja iz straha da ne upadnete u zamku loših prijatelja.

DHANUS (Luk, 17. 12. – 14. 1.) – OPTIMIZAM
Vi se hvatate ukoštac sa životom, optimista ste i puni dečjeg entuzijazma. Smatrate da ste predodređeni za najbolje. Koliko je to dobro za vas, često je otežavajuće za ljude oko vas. Ali, umete da uočite na vreme kada ste pogrešili i da to ispravite. Kad je novac u pitanju, često ulazite u rizike. U ljubavi tražite da vam se dive.

MAKARA (Krokodil, 15. 1. – 13. 2.) – SIMBOL NASTOJANJA I TRUDA
S vama ništa nije prepušteno slučaju, ali uvek prolazite tešku fazu pre nego ostvarite svoje ciljeve. Vaši bližnji tada misle da se bavite crnim mislima. U detinjstvu pokazujte znakove ranog sazrevanja, a kada odrastete malo ćete se opustiti, ali tek kada se finansijski osigurate debljim bankovnim računom. U ljubavi ste sigurni, čak se doimate i prestrogi.

KUMBHA (Amfora, 14. 2. – 14. 3.) – SLOBODA
Jako poštujete svoju, ali i tuđu slobodu i zato očekujete od drugih ljudi da se isto tako ponašaju. Delujete kao antikonformista, ali u stvarnosti ste konzervativna osoba. Oko sebe ste stvorili krug prijatelja koji su vaš zaklon od životnih opasnosti. Znatiželjni ste i volite da učite. U ljubavi ste stidljivi i veoma retko učinite prvi korak.

MINA (Riba, 15. 3. – 14. 4.) – SUZDRŽANOST
Veoma ste kreativni, ali vi često ne pružate sami sebi šansu da ostvarite snove. Iza prividne suzdržanosti krije se ponos, pa iako se ne usuđujete da pristupite drugima, nekako ih uvek privučete da dođu vama. Ljubav vas "hrani", pa ako upoznate partnera koji će vas ohrabriti, iskoristićete sve svoje adute da uspete u životu.

Predviđenje budućnosti
SMS poruke

Upišite KUL, napravite razmak, upišite ime i datum rođenja, te pitanje koje Vas interesuje i pošaljite na brojeve:

Austija 0900 506 506 2,00€/SMS
Bosna i Hercegovina 091 810 700 2,34KM/SMS
Hrvatska 667 667 6,24HRK/SMS
Njemačka 44144 1,99€/SMS
Srbija 1551 120DIN/SMS
Švajcarska/Švicarska 9292 3,00CHF/SMS
Švedska 72027 30,00SEK/SMS
PrijateljiMjesečeve mijene

Trenutne pozicije planeta