Dopisujte se sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da se dopisujete sa mnom, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 10€ po terminu putem PayPal servisa.

Dopisivanje - termin od 10 min | 10 EUR

Razgovarajte sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da se čujemo telefonom, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 20€ po terminu putem PayPal servisa.

Poziv - termin od10 min | 20 EUR

Video poziv sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da obavimo video poziv, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 30€ po terminu putem PayPal servisa.

Video poziv - termin od 10min | 30 EUR

Knjige

Također opisuje i gledanje u zrna graha, način polaganja i značenje u kombinacijama hrpica graha.U knjizi možete naći i tumačenje simbola iz taloga crne kahve. Također ima i jedan dio tumačenja snova.

Cijena knjige iznosi: 10,00 Eura

Knjiga Tumačenje snova - autor Kulović Džemila

Tumačenje snova koji sadrži preko 3000 pojmova. Pomoću ovog sanovnika možete da otkrijete značenje svojih snova. U knjizi su sabrana tumačenja starih sanovnika koja potiču od Arapskih, Rimskih-Egipatskih Asirskih i ostalih Evropskih sanovnika, ali takođe iz mojih ličnih iskustava i višegodišnjih proučavanja i pračenja snova mojih klijenata. Knjiga takođe ima tabelu po danima kada se snovi mogu ostvariti i dali snovi koji su sanjani u određenim datumima u mjesecu uopšte vrijede.

Cijena knjige iznosi: 15,00 Eura

Knjiga Reiki –Božija energija - autor Kulović Džemila

Reiki je životna univerzalna energija koju nam Bog poklanja. Svaki čovjek ima Reiki energiju u sebi.Večina toga nije ni svijesna, a znamo kada nas nešto boli instiktivno stavljamo ruku na bolno mjesto i odmah osjetimo olakšanje. Reiki je univerzalna energija koja protiće kroz naše ruke. Kroz posebno otvaranje kanala i primanje simbola, odnosno inicijaciju mi imamo svjestan prilaz energije iz univerzuma. Ova knjiga je izuzetno dobra i objašnjava tehniku rada i liječenja pomocću Reiki energije.

Cijena knjige iznosi: 10,00 Eura

Reiki je otkrio doktor Mikao Usui sredinom devetnaestog stoljeća i evo njegovih pet pravila Reikija:

  1. Upravo danas se neću ljutiti
  2. Upravo danas se neću brinuti
  3. Danas u poštovati svoje roditelje i starije
  4. Zarađivati u svoj hljeb pošteno
  5. Bit ću zahvalan-a na svemu što i vi.