Lunarni dani

Dan harmonije,ljubavi,pokajanja i oprosta.Zato se treba obnoviti i očistiti za novi  život.Saprati sa sebe sve svoj grijehe,svima oprostiti i biti u ljubavi.Ovaj dan treba da završite sve što ste počeli  u ovom mjesecu.

Ovaj dana se smatra najopasniji dan u cijelom lunarnom ciklusu .Smatra se da se tog dana iznad ljudi zgušnjava astralna magla  koja oduzima snagu.Pratite  šta je privuklo  vašu pažnju ili ko vam je telefonirao  u toku dana.

Jedan od najznačajnih dana u mjesecu .Nova energija čista i svijetla.Ovaj dan je uspješan za nove početke ,nove važne aktivnosti razne tvrtke i poduzetnike.

Danas je snažna energija vode.Traže se odgovori na  nerješena životna pitanja.Danas se savjetuje da razmišlajte o nečemu uzvišenom ,tada će se svakodnevni problemi rješavati sami od sebe.

Smatra se  da je ovo jedan od opasnijih dana .Danas se preporučuje  općenito mirovanje.Moguće je da riješite mnoge unutrašnje dileme.Nemojte trošiti novac.

Ovo je dan pasivnosti i mudrosti  i proročanstva. Treba se skoncentrisati na svoj unutrašnji mir.Dan je dobro provesti u usamljenosti i razmišljanju ,po mogućnosti u prirodi,pored vode.

Neutralan dan,nije ni dobar ni loš.ovaj dan se mogu postaviti temelji  za kuću ili slično . Dobar je dan za rušenje i gradnju novog .Potrebno je ojačati svoje zdravlje i podignuti svoju duhovnu razinu.

Dan  mjesečevog opadanja.Ova četvrta faza mjeseca se može porediti sa  ljudima u zrelim godinama koji polako dolaze mudrosti i počinju da razumiju nešto što do sada nisu  razumjeli.

Dan mudrosti,tajnog znanja i njegovog korištenja za sticanje snage kroz znanja. Ovaj dan  nije baš najpovoljniji  i najsrećniji jer se u njemu dešava energetski preokret.

Energija ovog dana  nas tjera na neki aktivni početak. Daje nam hrabrosti i odlučnosti. Danas se potrudite da budete iskreni i pravedni pa čak i ako su sitnice u pitanju . Danas se treba odreći egoizma.

Veoma važan dan u duhovnom smislu . Moćan dan.Danas se možete preporoditi u duhovnom smislu.Dan je dobar za duhovnu inicijaciju i prosvjetljenje.Dobro je čitati duhovne knjige.

Danas Više sile provjeravaju koliko je čovjek čvrst.Danas vlada teška i neprijatna energija. Trebate da budete sabrani i pažljivi . Tu provjeru treba izdržati,inače ćete izgubiti sve što ste postigli i predhodnim danima.

Danas je uglavno pozitivna energija.Ovaj dan može da postane dan izdajničkih laži,maski i intriga.Nesvjesno možete nekoga da obmanete. Danas ukoliko ste zli , zlo će se javiti a ako ste dobri , dobro će se javiti.

Danas nije dozvoljena bilo kakva potištenost i tuga.Ovaj dan je dobar temelj za nove i važne početke.Međutim ako pada u subotu , može biti obrnuto.  Potrebno je dobro raspoloženje i budnost duha.

Dan ravnoteže i harmonije.Sretan dan.Tokom dana se preporučuje jednostavne i smirujuće  fizičke vježbe.Vrijeme je odmora od naprezanja.Ovo  je dan duhovne obnove i priprema za buduće radove.

Danas je uticaj mjeseca najjači.Sve pozitivne i negativne osobine se pojačavaju  nekoliko puta.Često donosi trenutno sreću i a nekome razočarenja,pogotovo u ljubavi.

Predviđenje budućnosti
SMS poruke

Upišite KUL, napravite razmak, upišite ime i datum rođenja, te pitanje koje Vas interesuje i pošaljite na brojeve:

Austija 0900 506 506 2,00€/SMS
Bosna i Hercegovina 091 810 700 2,34KM/SMS
Hrvatska 667 667 6,24HRK/SMS
Njemačka 44144 1,99€/SMS
Srbija 1551 120DIN/SMS
Švajcarska/Švicarska 9292 3,00CHF/SMS
Švedska 72027 30,00SEK/SMS

Pozovite s povjerenjem
Vidovitu Džemilu

Austija 0900 533 580 2,17€/min
Njemačka 0900 58 19 159 1,99€/min
Švajcarska/Švicarska 0901 800 807 4,23CHF/min
Švedska 0939 111 90 61 20,00SEK/min

PrijateljiMjesečeve mijene

Trenutne pozicije planeta