Lunarni dani

Veoma važan dan u duhovnom smislu . Moćan dan.Danas se možete preporoditi u duhovnom smislu.Dan je dobar za duhovnu inicijaciju i prosvjetljenje.Dobro je čitati duhovne knjige.

Dan je namjenjen za aktivna,odlučna i prodorna  dejstva. Danas treba i svoj strah i bez bojazni zakoračiti u neizvjesnost . Strah je najveći i najozbiljini protivnik ovog lunarnog dana . Pravi dan za pokretanje novih stvari .Sve što danas pokrenete imat će uspjeh . Danas su povoljni bilo kakvi poduhvati ,druženja,stupanje na odgovornu dužnost,donosite važne odluke.promjena radnog mjesta,sticanje stana,stvaralaštvo , umjetnost,obavljanje kućnih poslova. Danas je zabranjena oholost  i ravnodušnost prema ljudima oko sebe.
Mogu se pojaviti problemi sa leđima i ramenima.Za osobe koje su već bolesne  dan može biti težak.Ako se danas razbolite, bolest  može biti veoma duga .Snovi su uglavnom slučajni i ne nose korisnu informaciju .Kamen koji se dansa savjetuje nositi je jaspis i gorski kristal.Dijete koje se danas rodi  imat će stvaralački sklad uma i sklonost da budu lideri.Roditelji će morati da se bore sa njim zbog nervoze koju će posjedovati

Kontakt

Austria
2,17 € / min
 
Germany
1,99 € / min
 
Switzerland
4.23 SFR / min
 
Sweden
30.00 SEK / min
 
From other countries
at a cost of operators from your country
 

PrijateljiMjesečeve mijene

Trenutne pozicije planeta