Dopisujte se sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da se dopisujete sa mnom, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 10€ po terminu putem PayPal servisa.

Dopisivanje - termin od 10 min | 10 EUR

Razgovarajte sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da se čujemo telefonom, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 20€ po terminu putem PayPal servisa.

Poziv - termin od10 min | 20 EUR

Video poziv sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da obavimo video poziv, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 30€ po terminu putem PayPal servisa.

Video poziv - termin od 10min | 30 EUR

Tumačenje snova

Tumačnje snova staro koliko i svijet. Sa prvim ljudima pojavili du se i snovi. Ljudi su se kroz sva vremena trudili da otkriju poruku snova i da protumaće njihova značenja.

Na osnovu proučavanja svaka osoba mora da sanja. Može se desiti osobi koja sanja da ne upamti svoj san ili ako se sjeća, ne mora uvijek da zapamtiti detalje.

Ni jedan san mi nismo izmislili, on potiće iz nas.Ma kako udno izgledali, naši snovi su stvarnost i treba obratiti pažnju na njih.

Ako je san koji smo sanjali povoljan mi se poslije sna osječamo zadovoljni i radosni.Ako je san koji smo sanjali nepovoljan, poslije buđenja osjeamo strah, nemir ili smo razočarani.

Ali od svega toga najteže je to, što ne razumijemo šta nam je san poruio

Pomoču ovog sanovnka pokušat u donekle da otkrijem značnje vaših snova .

Pogledajte sanovnik na: www.vidovitadzemila.com


NOVO!

Program Sanovnik je offline tumač Vaših snova, na Vašem računaru.


Značenje snova možete pogledati potpuno besplatno. Dovoljno je da kliknete na preuzimanje ovog programa potpuno besplatno, na prvo polje pojma koji ste sanjali i naći ćete se na značenju pojmova sa datim slovom.

PREUZMITE PROGRAM SANOVNIK KLIKOM OVDJE.
(veličina programa 128 KB, .zip format)