Dopisujte se sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da se dopisujete sa mnom, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 10€ po terminu putem PayPal servisa.

Dopisivanje - termin od 10 min | 10 EUR

Razgovarajte sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da se čujemo telefonom, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 20€ po terminu putem PayPal servisa.

Poziv - termin od10 min | 20 EUR

Video poziv sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da obavimo video poziv, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 30€ po terminu putem PayPal servisa.

Video poziv - termin od 10min | 30 EUR

Ovo je dan pasivnosti i mudrosti  i proročanstva. Treba se skoncentrisati na svoj unutrašnji mir.Dan je dobro provesti u usamljenosti i razmišljanju ,po mogućnosti u prirodi,pored vode.

Ne preporučuje se danas nigdje žuriti .Danas se uključuju više psihičke sile kao što su levitacija,telekineza,vidovitost .To se može uključiti nesvjesno  i  ispoljavati spontano.Zato je dobro iskoristiti dan za rad s psihičkim energijama ,posebno oni koji su se time ranije  bavili .Treba vježbati odgovarajuće vježbe.Ukoliko s e pojavi fenomen super sluha,morate piti pažljivi ,jer to može biti znak od vaše zavisnosti od tamnih sila.Danas slušajte svoju intuiciju i pratite šta vam ona kaže i na šta ukazuje.Dan je dobar za gradnje stambenih objekata .Ne treba počinjati novo,dovršavajte započeto. Danas je dobro očistiti se od negativa i duhovnih i fizičkih.Zato je dobro ograničiti se u ishrani .Mogući manji problemi sa nogama i bedrima.
Snovi koji se sanjaju  su ostvarlivi i pokazuju na put duhovnog  progresa.Ako sanjate  negativne snove  i koji upozorava na negativne sile savjet je kada se probudite  da tri puta izgovorite „Kuda noć, tuda i san“.Poslije toga otvorite česmu i nagnite se na mlaz vode.Voda ce isprati san zajedno sa vodom .Kamen koji je danas poželjno nositi je mačije oko  ili tigrova šara. Djeca koja se rode na ovaj dan će biti lijepa i pametna.