Lunarni dani

Ovo je dan pasivnosti i mudrosti  i proročanstva. Treba se skoncentrisati na svoj unutrašnji mir.Dan je dobro provesti u usamljenosti i razmišljanju ,po mogućnosti u prirodi,pored vode.

Ne preporučuje se danas nigdje žuriti .Danas se uključuju više psihičke sile kao što su levitacija,telekineza,vidovitost .To se može uključiti nesvjesno  i  ispoljavati spontano.Zato je dobro iskoristiti dan za rad s psihičkim energijama ,posebno oni koji su se time ranije  bavili .Treba vježbati odgovarajuće vježbe.Ukoliko s e pojavi fenomen super sluha,morate piti pažljivi ,jer to može biti znak od vaše zavisnosti od tamnih sila.Danas slušajte svoju intuiciju i pratite šta vam ona kaže i na šta ukazuje.Dan je dobar za gradnje stambenih objekata .Ne treba počinjati novo,dovršavajte započeto. Danas je dobro očistiti se od negativa i duhovnih i fizičkih.Zato je dobro ograničiti se u ishrani .Mogući manji problemi sa nogama i bedrima.
Snovi koji se sanjaju  su ostvarlivi i pokazuju na put duhovnog  progresa.Ako sanjate  negativne snove  i koji upozorava na negativne sile savjet je kada se probudite  da tri puta izgovorite „Kuda noć, tuda i san“.Poslije toga otvorite česmu i nagnite se na mlaz vode.Voda ce isprati san zajedno sa vodom .Kamen koji je danas poželjno nositi je mačije oko  ili tigrova šara. Djeca koja se rode na ovaj dan će biti lijepa i pametna.

Poruke

Kontakt

Austria
2,17 € / min
 
Germany
1,99 € / min
 
Switzerland
4.23 SFR / min
 
Sweden
30.00 SEK / min
 
From other countries
at a cost of operators from your country
 

PrijateljiMjesečeve mijene

Trenutne pozicije planeta

 

 

Pozivi

Video pozivi

Brojač posjeta

2.png3.png5.png1.png3.png6.png5.png
Danas
Sedmica
Ovaj mjesec
Ukupno2351365

  • IP: 44.192.25.113

Trenutno na stranici

3
Online

Srijeda, 25 Maj 2022 04:47