Narodna medicina

Superiorna maska za lice: Prirodni face-lift, briše bore, čisti ten, vlaži i smanjuje pore do minimuma!
Koža lica vam izgleda nekako loše i umorno?

Suha je, crvena i nečista, pore su proširene, lice izgleda starije, opušteno i beživotno? Ova izvrsna maska s biljnim glicerinom (glicerol) i vitaminom E će riješiti ovaj problem, prenosi portal uspesnazena.com!
Mnoge žene se kunu da je ovo najbolja maska za lice koja im je jedina riješila sve probleme sa tenom: ona zateže, briše bore, maksimalno smanjuje pore i čisti akne i mitesere, dubinski hrani i vlaži i time uklanja suhoću, crvenilo, ublažava ožiljke i ljuštenje kože…
Zašto ovo zaista djeluje?
Sviznamo da se vitamin E smatra vitaminom ljepote i mladosti. On usporava starenje kože, ublažava bore, smanjuje umor. Koža se pomlađuje i postaje zategnutija.
Vitamin E ili Tocopherol regenerativno djeluje na kožu, izglađuje bore. Kupite najbolje onaj dobiven hladnim prešanjem pšeničnih klica i to u kapsulama, radi lakšeg doziranja.
Glavna uloga vitamina E je antioksidativna zaštita od štetnog utjecaja slobodnih radikala. Svojim antioksidativnim djelovanjem štiti kožu od produkata prirodnih metaboličkih procesa i štetnih utjecaja okoline. Neutralizira oksidirajući učinak UV zraka na proteine i lipide staničnih membrana, a time i nastajanje slobodnih radikala koji su važan čimbenik u procesu preranog starenja. Ima protuupalno djelovanje, smanjuje eritem koji nastaje nakon sunčanja ili djelovanja štetnih tvari i ubrzava obnavljanje oštećenih stanica, te skraćuje vrijeme zacjeljivanja rana. Smanjuje transepidermalni gubitak vode, vlaži i omekšava kožu. Sprječava nastanak lipoperoksida koji potiče prhutanje kože i stvaranje komedona Povećava aktivnost enzima u koži. Regenerativno djeluje na kožu, izglađuje bore. Djelotvoran je kod ožiljaka (upotreba i u kirurgiji).
Biljni glicerin ili glicerol je gusta, viskozna prozirna tekućina bez mirisa, daje koži vlažnost i mekoću. Prirodan je i sam po sebi djeluje protuupalno. Glicerol zadržava vlagu u koži, formirajući na njoj film.
Izbjegavajte ga samo pri suhom vremenu i ako predugo boravite u prostoriji sa jako suhim zrakom jer će vam dehidrirati kožu.
Sastojci, dodani u glicerol bolje djeluju na kožu.
Dokjedan sastojak hidratizira kožu, drugi je učinkovito pomlađuje i ujednačava ten, smanjuje pore, crvenilo i ožiljke.
Ne treba vas zabrinjavati što odmah, nakon nanošenja maske, koža postaje ljepljiva. Glicerol će se brzo apsorbirati u kožu i taj osjećaj nestaje.
Pomlađujuća maska za lice s glicerolom i vitaminom E – Recept:
Sastojci za nekoliko dana tretmana:
•10 kapsula vitamina E
•25 ml biljnog glicerina (glicerol)
Postupak:
Probušitkapsule vitamina E iglom i istisnite u bočicu s glicerolom u kojoj treba biti oko 25 ml glicerola (višak odlijte i spremite negdje u drugu bočicu).
Promućkajte.
(I jedno i drugo ćete pronaći u vašoj ljekarni za male novce. Cijena glicerola je ispod 10 kn za manje pakovanje, kapsule E vitamina možete kupiti i na komad.)
Navečer, sat vremena prije spavanja, dok čitate knjigu ili gledate film, nanesite malo ove smjese glicerola i vitamina E na očišćeno lice (po slobodnoj procjeni). Smjesa je gusta, ljepljiva i viskozna i zagrijati će vam kožu.
 Poslije 40-50 minuta, prebrišite lice papirnatom ili vlažnom maramicom, ali ne umivajte se.
Lezite spavati. Umivanje ostavite za ujutro.
Stavljajte ovu masku 14 dana, svakodnevno. Po potrebi napravite još.
Već poslije 6-7 dana primijetit ćete ujednačen ten te baršunastu i svježu kožu lica.
Napomena: Nemojte koristiti glicerol za njegu kože lica i kose kod vrlo niske vlažnosti zraka jer može dehidrirati kožu (misli se na općenite vremenske uslove i redovan, dug boravak u prostoru sa suhim zrakom).

Predviđenje budućnosti
SMS poruke

Upišite KUL, napravite razmak, upišite ime i datum rođenja, te pitanje koje Vas interesuje i pošaljite na brojeve:

Austija 0900 506 506 2,00€/SMS
Bosna i Hercegovina 091 810 700 2,34KM/SMS
Hrvatska 667 667 6,24HRK/SMS
Njemačka 44144 1,99€/SMS
Srbija 1551 120DIN/SMS
Švajcarska/Švicarska 9292 3,00CHF/SMS
Švedska 72027 30,00SEK/SMS

_____

Ukoliko Vaša država nije podržana, a želite da se dopisujete sa mnom, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 10€ po terminu putem PayPal servisa.

Dopisivanje - termin od 10 min | 10 EUR

Pozovite s povjerenjem
Vidovitu Džemilu

Austija 0900 533 580 2,17€/min
Njemačka 0900 58 19 159 1,99€/min
Švajcarska/Švicarska 0901 800 807 4,23CHF/min
Švedska 0939 111 90 61 20,00SEK/min

_____

Ukoliko Vaša država nije podržana, a želite se čujemo, to možete uraditi:

Telefonom: zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 20€ po terminu putem PayPal servisa.

Poziv - termin od 10 min | 20 EUR

_____

Video poziv: zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 30€ po terminu putem PayPal servisa.

Video poziv - termin od 10min | 30 EUR

PrijateljiMjesečeve mijene

Trenutne pozicije planeta