Dopisujte se sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da se dopisujete sa mnom, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 10€ po terminu putem PayPal servisa.

Dopisivanje - termin od 10 min | 10 EUR

Razgovarajte sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da se čujemo telefonom, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 20€ po terminu putem PayPal servisa.

Poziv - termin od10 min | 20 EUR

Video poziv sa
Vidovitom Džemilom

Ukoliko želite da obavimo video poziv, zakupite ispod jedan ili više termina od 10 minuta po cijeni od 30€ po terminu putem PayPal servisa.

Video poziv - termin od 10min | 30 EUR

KAKO SAČUVATI BRAK
Moja žena i ja imamo tajnu kako naš brak traje:
Dva puta u sedmici odemo u restoran na dobru klopu i laganu razbibrigu.


Ona ide utorkom, a ja petkom.
Uz to, ne spavamo zajedno. Ona spava u Sarajevu, a ja u Tuzli.
Ja svuda vodim svoju ženu, ali ona stalno pronalazi put za nazad. 
Pred neki dan pitao sam ženu gde bi htjela da proslavimo godišnjicu i ona mi je odgovorila da bi voljela proslaviti negdje gdje već dugo nije bila - pa sam joj ja predložio da proslavimo u kuhinji.
Kada smo moja žena i ja napolju, uvijek se držimo za ruke. Ako je pustim, odmah ode u kupovinu.
Cijelu je kuću opremila: imamo električni mikser, električni toster, električni pekač i onda se ona buni da je sve opremljeno ali nema gdje sjesti .
Tada sam joj naravno kupio i električnu stolicu.
Jedno jutro me je žena probudila i kaže da joj auto neće paliti. Ona misli da je voda ušla u karburator. Na moje pitanje gdje je auto, ona mrtva hladna odgovara - u jezeru.
Kao i svaka žena, opsjednuta je sa svojim izgledom te stalno isprobava neke nove dijete.
Sada je na novoj dijeti: kokosi i banana. Ali naravno, nije izgubila ništa kilograma, ali se zato penje po drvima kao luda. 
Jednog je dana moja ljubljena žena otišla u kupovinu i kupila je masku za lice. I kada ju je primjenila izgledala je zaista prekrasno. Sve dok je nije skinula.
I naravno, kao i svaka žena uvijek nešto zaboravlja. Tako već dvije nedjelje nije odnijela smeće iz kuće. Uvijek kasni i trči za kamionom uzvikujući: "Jesam li zakasnila za smeće". Ali zato uvijek dobije odgovor: "Ne, uskači".
I zapamtite, brak je na prvom mjestu uzroka razdvajanja.